Loading Laddar...
 
härnösand.jpg

Intensivkurs bil

Intensivutbildning är ett bra alternativ för dig som har ont om tid och behöver ditt körkort snabbt! Det har visat sig vara en omtyckt och effektiv utbildningsform. Vi individanpassar din utbildning och du får en kostnadsberäkning. Den passar såväl nybörjare som de som har förkunskaper.

Du behöver:

  • Giltigt körkortstillstånd. Syntesten kan du göra kostnadsfritt hos oss! 
  • Giltig legitimation.

Upplägg:

  • Kursen pågår ca 2½ - 3 veckor
  • Du kör 80 minuterslektioner 1-2 gånger/dag
  • Den tvådelade riskutbildningen planeras in (Riskettan och halkbanan).
  • Lärarledda teorilektioner har vi måndagar 16,00-17,30(ej under jul- och sommarlov), däremellan läser du teorin parallellt med din körning. Tillgång till datorer finns på skolan, eller ta med dig din egen och koppla upp dig på vårt wi-fi. Du kan även jobba hemifrån med teorin via internet.
  • Vi bokar teoriprov och körprov på Trafikverket till dig  i samband med den övriga planeringen.

Boka gärna in en testlektion, så kan vi lättare göra en individuell planering.

Tillgång till kyl och micro finns om du vill ta med och värma mat här. Vi bjuder på kaffe/te/choklad, kaka och frukt vid vårt fikabord!

KURSSTART VARJE VECKA! Kontakta oss för närmaste kursstartsvecka!

Möjlighet finns att dela upp sin betalning via ett räntefritt körkortslån hos Wasa KreditKontakta oss för mer information!

Tips! Om du är medlem i Unionen kan du ha möjlighet att ansöka om bidrag till ditt körkort! Kontakta Unionen direkt vid frågor.

 

Om du har problem med t.ex dyslexi eller av annan orsak har svårt för att läsa teori, så prata med oss så kan vi hjälpa dig. Möjlighet finns att ansöka om förlängd provtid eller muntligt prov hos trafikverket. Blanketten för detta finns här:

Ansökan förlängd provtid/muntligt prov

Tveka inte att ta kontakt med oss direkt på telefon 0611-555717 eller maila dina frågor och funderingar till harnosand@stenstans.com .

Lämna gärna en intresseanmälan nedan(ej bindande), så kontaktar vi dig på det sätt du önskar! Skriv  under Övriga synpunkter om du har ett giltigt körkortstillstånd och om du har någon körvana sedan innan.

  

Välkommen till oss på Stenstans Trafikskola i Härnösand! 

Personnummer (ÅÅMMDD-NNNN)*
Förnamn *
Efternamn *
Adress *
Postnummer *
Postadress *
Telefon
E-post *
Övriga synpunkter
Kontaktsätt