Loading Laddar...
 
härnösand.jpg

Personal

Sören Granlund 070-624 89 66

Trafiklärare och trafikskolechef. Utbildar i A,B, B1, BE, AM, Riskutbildning och Introduktionsutbildning. Sören tar särskilt hand om er som ska ta mopedkörkort (AM) och er som vill ta behörighet för tyngre släpvagn (utökat B och BE).

 

Madelene Landin 

Madde

Trafiklärare sedan 2012 och utbildningsledare i Härnösand. Henne träffar ni både i bilen och i receptionen, samt på teorilektioner, introduktionskurser, riskettan och risktvåan. Dessutom håller hon mopedkurser, taxikurser och hjälper till i Sundsvall med MC.

 

 

Therese Persson 

Trafiklärare B. Therese började jobba hos oss i November 2016. Ni kommer att få träffa Therese både på körlektioner och på teorilektioner. Boka gärna en individuell teorilektion med Therese! Ni träffar henne även på introdutionskurser och på Risktvåan.

 

 

 

Marianne Köhler

Trafiklärare B. Marianne träffar ni i bilen, på Riskettan, Risktvåan och Introduktionskurser. Hon hjälper även er som har särkilda behov, t.ex någon diagnos eller dyslexi, att fixa teorin! Boka gärna en individuell teorilektion med Marianne!

 

 

Jouni Piippo

Trafiklärare B. Jouni kallas för Jojje, och är vårt senaste tillskott i Stenstans-familjen. Jojje har gått hela sin praktik hos oss, och har nu börjat sin Trafikärarkarriär. Ni kommer även att träffa Jojje på Introduktionsutbildningarna.

 

 

Lena Hjortsmark 

Jobbar i receptionen och på kontoret sedan 2009 och sköter det mesta i planeringsarbetet. Lena träffar ni vid inskrivning, bokning och via telefon. Hon hjälper er med frågor om bl.a ekonomi, tidsbokning och utbildningsplanering, men även med teorin via internet. Hon finns tillgänglig i lokalen när ni sitter vid våra datorer här på skolan och kan hjälpa er med teorin.