Loading Laddar...
 
härnösand.jpg

Kursdatum och anmälan

Läs här hur utbildningen går till: AM-körkort och hur man jobbar i elevcentralen: Körkort nu med Elevcentralen

 

Kursstart:

V.7 11-12 Februari kl. 16-20,15 båda dagarna 11 platser
V.10 4-5 Mars kl. 8-12,15 båda dagarna 16 platser
V12 18-19 Mars kl.16-20.15 båda dagarna 16 platser
V.17  23-24 April kl.8-12,15 båda dagarna 16 platser

 

För att kunna ta körlektion i trafiken behöver man ett körkortstillstånd.

Ansök här:  körkortstillstånd .

Ansökan ska kompletteras med ett synintyg. Syntest kan du göra hos oss, gärna innan kursen börjat, så går det lite snabbare att få tid för den kommande körlektionen. 

Vi prioriterar elever som kommit långt på teorin när vi bokar in körlektionen. Den bokas in så snart körkortstillståndet är klart. Körlektionen körs på dagtid måndag-fredag.

Observera att man inte kan skriva provet på Trafikverket innan teoripass, manöverbana och körlektion är klara och utbildningen är inrapporterad till Transportstyrelsen! Bokar ni provet privat, se till att provdatum ligger efter körningen tidsmässigt.

Du måste även ha en giltig legitimation för att få skriva provet på Trafikverket, och för att så småningom kunna hämta ut ditt nya körkort hos postombudet. Ett pass kan vara en bra idé att skaffa sig, då man kan ha användning för det även efter att man fått ut sitt AM-körkort. Du ska även visa giltig legitimation vid kursstart, samt ha med dig den under körlektionen.

Anmäl dig här för kursstart 2019, så kontaktar vi dig när datum är planerat:

Obs! Det är elevens uppgifter som ska skrivas in i fälten. Under Kommentarer ska du ange namn, telefon eller mail till en anhörig.

Namn
Personnummer
Telefonnummer
E-postadress
Adress
Postnummer
Ort
Kommentar
 
 
Kontaktsätt