Loading Laddar...
 
härnösand.jpg

Personal

Lena Hjortsmark 

Trafikskolechef och delägare. Jobbar i receptionen och på kontoret sedan 2009 och sköter det mesta i planeringsarbetet. Lena träffar ni vid inskrivning, bokning och via telefon. Hon hjälper er med frågor om bl.a ekonomi, tidsbokning och utbildningsplanering, men även med teorin via internet. Hon finns tillgänglig i lokalen när ni sitter vid våra datorer här på skolan och kan hjälpa er med teorin. 

 

 

Marianne Köhler

Trafiklärare B, delägare och utbildningsansvarig. Marianne träffar ni i bilen, på Riskettan, Risktvåan, Introduktionskurser och mopedutbildningarna. Hon hjälper även er som har särkilda behov, t.ex någon diagnos eller dyslexi, att fixa teorin! Boka gärna en individuell teorilektion med Marianne!

 

 

Jouni Piippo

Trafiklärare B, delägare och VD. Jouni kallas för Jojje. Honom träffar ni i bilen, på introduktionsutbildningen och på skoterkurserna. Han kommer även att kunna hålla Risktvåan inom kort, och till våren tar han hand om våra AM-elever ute i trafiken.

 

 

Therese Persson 

Trafiklärare B. Therese började jobba hos oss i November 2016. Ni träffar Therese både på körlektioner och på teorilektioner. Ni träffar henne även på introduktionskurser, Riskettan och Risktvåan.

 

 

 

 

 

Viktoria Johansson

Viktoria kommer närmast från Skellefteå, där hon har jobbat som Trafiklärare B. Hon jobbade extra hos oss i somras, men från 1 November 2018 finns hon här hos oss! Viktoria kommer både att utbilda er som ska ta B, utökat B och BE behörighet. Ni kommer även att träffa henne på våra teorilektioner på måndagar.

 

Sören Granlund 

Trafiklärare och grundare av Stenstans Trafikskola. Sören är utbildningsledare i Härnösand, och utbildar på B, Utökat B-kort, BE, moped, MC och Skoter både i Sundsvall, Timrå och Härnösand.

 

Madelene Landin 

Madde

Trafiklärare sedan 2012. Henne träffar ni både i bilen och i receptionen, samt på teorilektioner, introduktionskurser, riskettan och risktvåan. Dessutom håller hon mopedkurser, taxikurser och hjälper till i Sundsvall med MC. Madde är f.n mammaledig.